Συνταγές

Φύλλο γεμιστό

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γεμιστά φύλλα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΕΡ ☺️

  1. Αν το κάνετε πρώτα με φύλλα, το πλένετε σε χλιαρό νερό μέχρι να φύγει το αλάτι, σε περίπτωση που το φύλλο είναι αλμυρό. Γιατί αν είναι σκληρό το φύλλο το κρατάς σε ζεστό νερό για μισή ώρα και 40 λεπτά.
  2. Ας έρθουμε στη μελιτζάνα και την πιπεριά, χωρίζετε τη μελιτζάνα σε δύο ίσες ποσότητες και παίρνετε το εσωτερικό, κόβετε το κεφάλι της πιπεριάς, παίρνετε τα κουκούτσια, αν υπάρχουν, τα ρίχνετε σε μια λεκάνη και τα πλένετε.
  3. Αν προχωρήσουμε στην προετοιμασία της γέμισης, ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τις κόκκινες πιπεριές, τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό, αν θέλουμε τα βάλουμε όλα στο ρομπότ, αλλά το ρομπότ αλλάζει γεύση (προτείνω να το ψιλοκόψετε μόνοι σας)
  4. Πλένουμε καλά τα ψιλοκομμένα υλικά, τα στραγγίζουμε, μετά τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε όσο λάδι και άλλα γουδιά μπορεί να πάρει το ρύζι, τα ανακατεύουμε με το χέρι και τώρα μπορείτε να γεμίσετε την έτοιμη γέμιση σε φύλλα, μελιτζάνες: )
  5. Ρίξτε το νερό που έβρασε προηγουμένως στην κατσαρόλα που γεμίσατε, και βάλτε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και ανάψτε τον πάτο.
  6. Ρίχνετε στο δεύτερο βράσιμο το σουμάκ ή το αλάτι λεμονιού που ετοιμάσατε και ελέγχετε κατά διαστήματα αν είναι ανάλατο, μπορείτε να αλατίσετε.

????❤️ Καλή όρεξη❤️????

Συνταγή με γεμιστό φύλλο με φωτογραφία

Περιτύλιγμα με γεμιστό φύλλοΠεριτύλιγμα με γεμιστό φύλλο
Περιτύλιγμα με γεμιστό φύλλοΠεριτύλιγμα με γεμιστό φύλλο
Περιτύλιγμα με γεμιστό φύλλοΠεριτύλιγμα με γεμιστό φύλλο
Περιτύλιγμα με γεμιστό φύλλοΠεριτύλιγμα με γεμιστό φύλλο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button